Om oss

Vi är Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer. Oavsett om de är offentliga eller privata, om de redan är etablerade eller har målet att skapa sig plats på samhällsarenan. Vi är en kommunikationsbyrå för samhällsaktörer som vill nå resultat. För de som vill utveckla samhället och demokratin. För de som vill hitta nya lösningar. För samhällsaktörer som vill delta i det offentliga samtalet och bidra till förändring. I hela Sverige.

Vår förmåga

Hos oss samsas statsvetare med filmproducenter, mediespecialister, art directors, journalister, hållbarhetsexperter och UX-designers – för att nämna några. Våra medarbetare kan en massa olika saker men har två saker gemensamt: De är kloka och har hjärtat på rätt ställe. När vi utvecklar lösningar för dagens och morgondagens samhällsutmaningar gör vi det bättre tillsammans. Blandningen av bakgrunder, erfarenheter och kompetenser ger oss nya perspektiv och leder till bättre lösningar för våra uppdragsgivare.

Vår drivkraft

Vi brinner för samhällsfrågor. Kommunikation på samhällsarenan har en särskild karaktär. Inflytande utövas när flera parter deltar i en dialog med målet att utveckla samhället. Att stå för god kommunikation är därför att stödja en väl fungerande demokrati. Det är denna insikt som gör vår vardag meningsfull och präglar hur vi på Gullers Grupp närmar oss en uppgift och utvecklar lösningar.