Anna Albinsson och Douglas Roos invalda i Gullers Grupps styrelse

Gullers Grupp är byrån för ledande samhällsaktörer. Nu förstärker man styrelsen med två namnkunniga personer – Douglas Roos och Anna Albinsson.

De två nya styrelsemedlemmarna i profil

Gullers Grupp ägare, partnerkollegiet, har valt in nya kompetenser i styrelsen för att bidra till fortsatt utveckling. 

Douglas Roos är serieentreprenör som bland mycket annat grundat Ladbrokes Nordic, Nyheter24 och VO2 Cap – noterat på First North. Han har även varit en av drakarna i SVT:s program Draknästet. 

– Ett styrelseuppdrag är en investering av tid och engagemang. Jag väljer noga och ser att Gullers Grupp har en marknad och potential att verkligen omvandla trender i omvärlden till en fortsatt växande affär, säger Douglas Roos. 

Anna Albinsson är vd på snabbväxande dataanalysföretaget Whispr Group. Hon har tidigare varit bland annat internationell marknadschef på Dun & Bradstreet och kommunikationsrådgivare på just Gullers Grupp. 

– Gullers Grupp har varit tidiga med att omfamna de möjligheter till träffsäker kommunikation datadriven analys ger och jag ser verkligen framemot att få bidra till att stärka den marknadspositionen, säger Anna Albinsson. 

Gullers Grupps styrelse består av nio personer och leds av styrelseordförande Peter Holmstedt. 

– Vår styrelse är ingen papperstiger. De är en mycket operativ del i vår utveckling. Med Douglas och Anna får vi in viktiga perspektiv som kommer att utmana oss och se till att vi förverkligar den potential som finns i vår position och förmåga, säger Hans Gennerud, ordförande i Gullers Grupps partnerkollegium.