Gullers Grupp bygger ut inom social hållbarhet – experterna på The Tardigrades ansluter

Som den ledande byrån för samhällsaktörer har Gullers Grupp idag fyra fokusområden: hållbarhet, ledarskap, berättande och teknisk transformation. Nu stärker vi upp ytterligare genom att knyta till oss Malmöbaserade bolaget The Tardigrades, experter inom hållbar utveckling.

Gullers Grupp arbetar för att möta kundernas behov genom att kontinuerligt ställa om och utveckla byråns erbjudande. Genom att satsa på flera områden parallellt är det möjligt att skapa ett flexibelt och snabbrörligt erbjudande och samtidigt utveckla ett erbjudande som möter de behov och utmaningar som samhällsaktörerna ställs inför.

– Vi kommer fortsätta växa och växla upp, både genom att stärka upp inom befintliga områden och lägga till ytterligare kompetenser. Vi har redan ett starkt erbjudande inom hållbarhet med gedigen kompetens inom bland annat finansiell kommunikation och CSRD. Anna Landeborg och Maria Collings från The Tardigrades stärker vår hållbarhetsaffär ytterligare och adderar expertis inom hållbar utveckling, säger Hans Gennerud, senior partner på Gullers Grupp.

Det Malmöbaserade bolaget har bred erfarenhet inom området och har tidigare hjälpt kunder runt om i Sverige att möta de komplexa samhällsutmaningar som organisationer möter idag.

– Vår expertis är att stötta organisationer som vill utveckla framtidsrelevans och stärka sin affär och sitt uppdrag genom hållbar utveckling – den gröna och ansvarsfulla omställningen. Organisationer behöver hantera komplexa samhällsutmaningar som på olika sätt påverkar affären och det är här vi bidrar med vår expertis, säger Anna Landeborg och Maria Collings på The Tardigrades som i januari ansluter sig till Gullers Grupp.