Gullers Grupp förvärvar Le Bureau – och fortsättning följer

Osäkra tider har gjort att många aktörer i byråvärlden bromsar, skär ner och står stilla. Gullers Grupp däremot ökar takten och gör det första – men inte sista – uppköpet för hösten, när Le Bureau blir en del av Gullers Grupp.

le-bureau-gullers-grupp

Gullers Grupp är byrån för ledande samhällsaktörer och har fyra huvudområden: berättande, hållbarhet, ledarskap och teknisk transformation. Byrån satsar och planerar att göra flertalet förvärv av större verksamheter den närmaste tiden. 

– Vi har en plan som innefattar att både växa inom befintliga områden och lägga till flera nya och vi söker aktivt byråer inom såväl ledarskap och management som hållbarhet och tech. Le Bureau är en skicklig byrå med skickliga kreatörer som, liksom vi, förstår sig på samhällsaktören. Tillsammans med dem kan vi växa ytterligare och bli ännu starkare inom vårt kreativa erbjudande, säger Hans Gennerud, senior partner på Gullers Grupp.

Omstöpningen av kommunikations- och reklambranschen ligger bakom Gullers Grupps stora satsning. Upphandlingarna blir större, uppdragen bredare och förväntningarna högre. Detta sätter nya områden i fokus, som förändringsledning, hållbarhetsrapportering och utveckling av nya digitala lösningar och plattformar – bara för att nämna några.

– Vi märker tydligt att fler kunder vill ha hjälp med fler saker, och för oss känns det helt rätt att ta klivet och vara med på en större del av resan och i ett större sammanhang. Tillsammans med Gullers Grupp tror vi att våra förmågor kan komma till nytta på bred front, säger Gustaf Sehlstedt, vd och projektledare på Le Bureau.