Gullers Grupp köper Akt. Agency

Gullers Grupp breddar sitt erbjudande genom att förvärva Akt. Agency – en av Sveriges mest nyskapande aktörer inom förändringsledning.

De nya medarbetarna presenteras i profil

Gullers Grupp utvecklar snabbt sitt erbjudande och rör sig mot nya affärsområden. Ett fokusområde är ledning- och styrningsfrågor. Nya behov hos uppdragsgivarna gör att nya kompetenser behövs. Gullers Grupp har därför förvärvat Akt. Agency – ett företag som erbjuder innovativa förändringsprocesser med digitalt stöd.

– Många av de samhällsaktörer vi jobbar med är i omställning och 2020 har gjort att startbanan hastigt blivit kortare. Nu står många med frågan: hur tar vi en strategi från hyllvärmare till handling i hela organisationen? Genom att köpa Akt. Agency får vi in spetskompetens i förändringsledning som tillsammans med våra styrkor kring digital transformation och storytelling kommer att utgöra en helt ny kraft på detta område, säger Ulf Dahlqvist, vd på Gullers Grupp.

Akt. Agency hjälper sina kunder accelerera förändring genom att engagera chefer och medarbetare i det som har störst betydelse för affären och varumärket. Genom en digital plattform får cheferna stöd att på ett effektivt sätt leda sina medarbetare genom förändring. Det säkerställer mätbarhet och en jämn kvalitet i genomförandet i stora organisationer. Processen drivs framåt på ett effektivt och engagerande sätt och leder till att medarbetarna börja omsätta strategier till handling i sin vardag. Bland kunderna finns Vattenfall, Assa Abloy, Riksbyggen, Axfood, Willys och MTR.

– Vi är redo att växa och ge oss och våra kunder nya möjligheter att utvecklas. Där kommer den mångfald av kompetenser som finns hos Gullers Grupp ta oss till en ny nivå. Vi ser också, inte minst i dessa tider, att det finns stor efterfrågan på metoder och verktyg för att hantera förändring. Hos Gullers Grupp får vi möjlighet att jobba med schyssta och spännande företag och organisationer, som alla har ett tydligt varför. Det är viktigt för oss, säger Karin Allergren, vd och delägare, Akt. Agency.

Akt. Agency med alla åtta medarbetare flyttar in hos Gullers Grupp den 1 december.