Meny
Stäng

Jobba hos oss

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Vi är i ständig utveckling och letar alltid talanger som delar vår ambition och våra värderingar. Här kan du söka våra utlysta tjänster, praktikplats inom ramen för ett utbildningsprogram eller skicka in en spontanansökan. Vi är mycket glada över det stora intresset för att jobba hos oss, men det innebär att vi inte alltid har möjlighet att återkoppla på din ansökan.

Tack för din ansökan!

Nu söker vi:

Digital projektledare (Umeå)
Vi har flera spännande projekt att sätta tänderna i och Gullers Grupp, med placering i Umeå, söker nu dig som har bra koll på branschen och brinner för digitala möjligheter. Om du dessutom har ett bra affärssinne, goda ledaregenskaper och är intresserad av levererar resultat, då kommer vi att trivas tillsammans. Du kommer att arbeta med många olika typer av projekt, allt från innovativa projekt med nyaste teknik, till sajter och digital produkt- samt tjänstedesign. 

Vi tror att du har relevant utbildning inom det digitala eller tekniska området och teknisk/funktionsspecifik kompetens från digital (webb och mobil) utveckling. Du har minst två års erfarenhet inom digital produktion samt erfarenhet av att arbeta agilt. Välkommen med din ansökan – sök här senast 28 oktober.

Utvecklare (Umeå)
Vi söker dig som drivs av att tillsammans med andra leverera gränssnitt, funktioner och tjänster som gör skillnad. Allt från gränssnittsutveckling till mer avancerade integrationer och ny teknik. Vi tror att du har relevant examen från universitet eller högskola, alternativt motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet. Vi arbetar i agila processer och erfarenhet av Scrum är därför meriterande. Vi önskar att du har goda kunskaper inom olika CMS och Microsofts miljöer med .Net. Kunskaper inom EpiServer och systemarkitektur är meriterande, men inte ett krav. För oss är det självklart att du är duktig på att kommunicera i tal och skrift, på både svenska och engelska. Välkommen med din ansökan – sök här.

Information om behandlingen av personuppgifter om arbetssökande hos Gullers Grupp.

Läs mer

Om oss