Jobba här

Jobba här

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Vi på Gullers Grupp behöver bli fler. Brinner du för samhällsfrågor och kommunikation?
Se aktuella tjänster hos oss just nu.

Beteendespecialist

Stockholm
Tillsammans med den kreativa kommunikationsbyrån Rodolfo söker vi nu en person som utifrån våra kunders behov kan vara med och driva utvecklingen av våra gemensamma tjänster i gränslandet mellan psykologi, beteendeekonomi och kommunikation. I rollen som beteendespecialist kommer du identifiera möjligheter, ta fram idéer och koncept och i rollen som konsult genomföra kundprojekt där en djupgående förståelse för och kunskap om mänskliga beteenden är en förutsättning för framgång.

Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Ludwig Jonsson: ludwig@rodolfo.se
Jonas Pålsson: jonas.palsson@gullers.se

gullers.se
rodolfo.se

Läs mer och ansök här

UX-designer

Stockholm
Vill du skapa digitala upplevelser som löser samhällsproblem? Just nu söker vi en UX-designer med minst två års erfarenhet från företag eller byråvärlden. Du kommer att hjälpa våra kunder att skapa grunden till digitala projekt genom allt från undersökningar och sitemaps till användarresor och wireframes. Du är nyfiken, har bra koll på hur omvärlden förändras inom ditt område och är bekväm i att leda workshops med användare och kunder. Självklart har du god teknisk förståelse. Det är ett plus om du också kan designa.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Christian Hammar
073-62 29 155
christian.hammar@gullers.se

Ansök här

Tech lead

Stockholm
Vill du driva vår tekniska utveckling? Just nu söker vi en tech lead med minst fem års erfarenhet av att skapa digitala produkter och kampanjer. Du kommer att hjälpa våra kunder med teknisk rådgivning men även en del utveckling. Du säkrar våra leveranser och håller kontakt med våra samarbetspartners. Du är en generalist som rör dig fritt mellan olika språk och plattformar och som har erfarenhet av allt från att skapa appar, interaktiva installationer till CMS-system, kampanjsidor och prototyper.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Christian Hammar
073-62 29 155
christian.hammar@gullers.se

Ansök här

Digital produktionsledare

Stockholm
Vill du bli navet i vår digitala produktion? Just nu söker vi en digital produktionsledare med minst fem års erfarenhet från liknande jobb, helst från byråsidan. Hos oss kommer du att vara med och sätta standard för Scope of Work och ansvara för budgetar, kontrakt och produktionsplaner.
Du har tidigare varit med och skapat stora och små projekt i olika digitala miljöer – webbplatser, installationer, innehållsproduktion, SEO, medieköp med mera. Du har också en god teknisk förståelse och är van att planera resurser i uppdrag.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Christian Hammar
073-62 29 155
christian.hammar@gullers.se

Ansök här

Art Director

Sundsvall
Är du en kreatör som brinner för form och design? Vill du vara med och ta fram idéer och koncept som utvecklar våra kunder? Vi söker en AD till vårt kontor i Sundsvall, en person som är en drivande del av våra kreativa processer och är med och säkerställer kvalitet och kreativ höjd. Vi tror att du som söker har minst ett par års byråerfarenhet, en relevant utbildning och ett stort samhällsintresse.

Vid frågor om tjänsten, kontakta:
Jonas Pålsson
jonas.palsson@gullers.se
070-3755097

Ansök här

Projektledare med vana att driva digitala projekt

Stockholm
Vill du driva Gullers Grupps digitala arbete framåt? Just nu söker vi en senior projektledare med flera års erfarenhet av att driva framgångsrika digitala projekt tillsammans med kreatörer och utvecklare. Du är den naturliga hubben för digitala projekt. Du ser nya möjligheter och bidrar med din kunskap till andra. Du sätter ihop team, driver projekten framåt och har kontinuerlig kundkontakt.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Christian Hammar
073-62 29 155
christian.hammar@gullers.se

Ansök här

Praktik

Stockholm, Göteborg, Malmö
Är du samhällsintresserad och på jakt efter en spännande och lärorik praktik på en av Sveriges främsta kommunikationsbyråer? Hos oss är du välkommen att söka praktikplats oavsett om du är nyfiken på projektledning, design, public affairs eller helt enkelt kommunikation i allmänhet. Vi tar bara emot praktikanter under vår- och höstterminen där praktikperioden varar i minst två månader.

Just nu är det många som söker plats hos oss, därför kan det ta ett par veckor innan vi återkopplar.

Ansök här

Information om behandlingen av personuppgifter om arbetssökande hos Gullers Grupp.

Läs mer

Om oss