Kvartett till Gullers Grupp

Gullers Grupp fortsätter att växa. Idag presenteras fyra nya medarbetare med spetskompetens inom bland annat life science och digital strategi.

Gullers Grupps nya medarbetare visas i profil.

Gullers Grupp har stark efterfrågan och behöver ständigt bli fler för att leverera och utveckla tjänster till samhällsaktörer i alla sektorer. Idag presenteras fyra nya medarbetare.

Lina Hovling är seniorkonsult och strateg med spets inom digital utveckling och varumärken. Hon har tidigare varit kommunikationschef både på myndighet och i den politiska sfären samt arbetat på byrå.

Joakim Norrman är art director som närmast kommer från en egen digital designbyrå med uppdragsgivare från ett brett spektra av områden som fastigheter, försvar och säkerhet och life science. Han har tidigare arbetat många år i läkemedelsindustrin.

Mira Lindahl är seniorkonsult med fokus på PR och press inom hälsa. Hon kommer senast från rollen som presschef på Doktor24 och har tidigare arbetat på byrå, ofta mot den nordiska marknaden.

Rawda Abdullahi är juniorkonsult. Hon kommer närmast från Södertörns högskola där hon studerat medie- och kommunikationsvetenskap.

– Vi har rivstartat hösten och är alla så glada att få in dessa starka krafter. Den här kvartetten är ett bra exempel på bredden i vårt erbjudande. De kommer rakt in i viktiga uppdrag för ledande samhällsaktörer, säger Torbjörn Runvik, vd för Gullers Grupp.