Medarbetare

Meny
Stäng

Aynur
Isayeva

Aynur Isayeva

Aynur Isayeva arbetar både strategiskt och operativt och bidrar gärna hela vägen från idé till produktion. Hon stöttar Gullers kunder med bland annat strategisk kommunikationsplanering, PR- och kampanjarbete och analyser. Aynur är också bekväm i rollen som projektledare med förmågan att samordna och leda krävande uppdrag för kunder med komplexa behov.

Aynur drivs av att utforska nya idéer och koncept, och uppskattar även arbetet som krävs för att förverkliga dem. Förutom i uppdrag för kunder har hon också utvecklat egna koncept på Gullers Grupp, bland annat KOM POPUP – en nytänkande kommunikationsutbildning för att nå ut till ungdomar som normalt inte vänder sig till kommunikationsbranschen.

Med en bakgrund i data- och systemvetenskap har Aynur ett stort intresse för ny teknik. Hon är nyfiken på kombinationen av teknik och kommunikation och dess innebörd för morgondagens kommunikationslandskap.

PRECIS styrelse utnämnde Aynur till Årets Rookie 2019. Hon har även listats bland topp fem av näringslivets 150 superkommunikatörer 2019 av Resumé och var nominerad till Årets kommunikationskonsult 2018 av Dagens Opinion.

Nästa medarbetare

Beatrice Åberg