Benny Karlsson Lilja

benny.karlsson@gullers.se 073-515 05 72

Benny drivs av att skapa kommunikation som utmanar, väcker känslor och bygger varumärken. I rollen som copywriter jobbar Benny med nationella och internationella uppdrag inom både B2B och B2C. Tack vare erfarenheter av såväl offentlig sektor, som privat och ideell finns en stor förståelse för olika kulturers och organisationers utmaningar.

Det är nu över 20 år sedan som Benny skrev sin första copytext och redan från start handlade skrivandet om att ge idéer liv och få orden att flyga. Under åren har han haft uppdrag inom en rad branscher – allt från läkemedel, hälsa, livsmedel och återvinning till IT, finans, försäkring, media och fastigheter.

Benny älskar att ge sig ut på djupt vatten och pröva nya vägar. Inte som ett självändamål, utan för att skapa relevant kommunikation som gör skillnad. På riktigt.

Benny har en bakgrund som chef för direktkommunikation och byråbeställare inom bankvärlden och som marknadschef inom mediaområdet.

I botten finns en marknadsekonomexamen från Påhlmans, kompletterad med studier i bland annat marknadssociologi på Stockholms universitet, fristående kurser på Berghs School of Communication och LIF:s IMA-kurs.

Se alla medarbetare Medarbetare