Medarbetare

Meny
Stäng

Henrik
Åkesson

Henrik Åkesson

Henrik arbetar främst som projektledare inom områdena hållbarhet och hälso-/ sjukvård. Han vill låta kombinationen av strategi och kreativitet effektivisera processer och skapa engagemang, såväl internt som externt.

Han vill ge sina kunder nya perspektiv och hjälpa dem hitta nya sätt att kommunicera deras idéer på. Vad händer t ex om generalsekreterare och chefer får dirigera en improvisatörs danssteg, eller om man tar fram en 3D-printad sko för att illustrera en osynlig sjukdom?

Innan Henrik började på Gullers Grupp arbetade han med att analysera och utvärdera företags digitala IR-kommunikation och han har därför en god förståelse för de större noterade företagen i Europa.

Henrik har en stor bredd i sin utbildning. Han har bl a en kandidatexamen i strategisk kommunikation från Lunds universitet, studerat statsvetenskap och nationalekonomi och läst en ettårig konstexamen på konstskolan Basis i Stockholm. Han har även studerat vid University of Stirling i Skottland där hans inriktning var journalistik, brittisk politik och marknadsföring

Nästa medarbetare

Igor Isaksson