Medarbetare

Meny
Stäng

Jenny
Axäll

Jenny Axäll

Jenny är seniorkonsult och drivs av att effektivisera den strategiska internkommunikationen i organisationer som vill öka måluppfyllelsen. Kunder anlitar henne för att identifiera utvecklingsbehov av ledningskommunikationen. Som erfaren utbildare och rådgivare stöttar hon chefer och medarbetare i att komma vidare med kommunikativa förmågor, kommunikativt ledarskap eller med andra aktuella utmaningar.

Jenny har en bred kommunikationsbakgrund från såväl privata samhällsaktörer, internationella företag som offentlig verksamhet, däribland Fastighetsägarna, Ericsson, Södertälje kommun och KTH. Hon har varit seniorkonsult på Nordisk kommunikation och Citat Journalistgruppen och var dessförinnan ansvarig för koncernkommunikation inom Citatkoncernen, vilket innebar att driva ir, press-, varumärkes- och internkommunikationsarbetet. Erfarenheterna ger också en vana av process- och projektledning i komplexa miljöer samt att hon faciliterar möten i samband med utvecklingsprocesser.

I olika roller har hon verkat inom branschorganisationen Sveriges Kommunikatörer sedan 2009.

Jenny har en filosofie magisterexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap från Uppsala universitet där hon också läst företagsekonomi samt är diplomerad från Maastricht University och Högskolan i Jönköping.

Nästa medarbetare

Jens Jansson