Joakim Norrman

joakim.norrman@gullers.se 073-736 07 73‬

Joakims intresse för att analysera och se det stora bakom kommunikation, i kombination med sitt sätt att lyssna och sitt öppna sinne, ger kunden ett nytt perspektiv. Med en balanserad mix av sin fantasi, kreativitet och innovation lyckas Joakim möta upp kundens önskemål och förväntningar.

En stor del av Joakims erfarenhet kommer av att han sedan år 2007 drivit en digital designbyrå. Han har en gedigen erfarenhet inom life science, samhällsutveckling och varumärkes förädling. Han har även kompetens och erfarenhet från flertalet branscher såsom fastighetsindustrin, försvarsindustrin, event, äventyr samt fallskydd och säkerhet. Något extra spännande var hans del i startups inom retail, säkerhetssystem och en app för samverkan av resurser, som fortsatt utvecklats i annans regi.

Skapandet har alltid varit ledstjärnan i valen av yrken för Joakim. Karriären inleddes med en utbildning för att ta sig an kockyrket, som blev mycket kortvarigt och byttes kvickt till det som hjärtat bultar för idag; den digitala kommunikationsvärlden. Med ett driv för att skapa kommunikation tog han hjälp av IHM Berghs School of Communication och IHM för projektledning. Nu med över 10 års erfarenhet av arbete inom digital kommunikation från en av världens största läkemedelsbolag och 15 års erfarenhet från det egna företagandet inom den kreativa designbranschen ansluter han till Gullers Grupp.

Se alla medarbetare Medarbetare