Meny
Stäng

Markus Bergström

markus.bergstrom@gullers.se | 073-056 05 64 | Stockholm
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Markus arbetar som analytiker, researcher och skribent på Gullers Grupp. Han jobbar främst med myndigheter och landsting i alla möjliga samhällsfrågor. Markus är en uppskattad föreläsare på engelska och svenska och har hållit föredrag i flera olika länder om samhällstrender, psykologi och samhällsekonomi. Han är också med och leder Gullers egen intern- och externkommunikation.

Tidigare var Markus kommunikationsansvarig för två organisationer i Guatemala. Den ena var en årlig konferens där ministrar, entreprenörer, Nobelpristagare, investerare och andra ledare från 50 länder löste samhällsproblem tillsammans. Konferensen ledde bland annat till läs- och skrivutbildningar för gatubarn och nya betalsystem för personer i u-länder som saknar tillgång till banksystemet. Den andra organisationen var en tankesmedja som utvecklade metoder för att testa politiska reformer på liten skala innan de implementeras nationellt.

Markus har skrivit debattartiklar i bland annat Washington Post och Dagens Nyheter. Han har en masterexamen i strategisk kommunikation från Lunds universitet och en kandidatexamen i neuropsykologi från Umeå universitet. Han har även studerat i Skottland och Istanbul.

Nästa medarbetare

Martin Ericson