Meny
Stäng

Niklas Laninge

niklas.laninge@gullers.se | 070-75 145 45 | Stockholm
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Niklas Laninge är psykolog med lång erfarenhet av att arbeta med beteendedesign och nudging. Hans uppdrag handlar främst om att skapa kommunikation och design som leder till beteendeförändring. Niklas har stor vana av att föreläsa och utbilda inom just beteendedesign och att använda psykologi i digitalisering. Genom åren har Niklas bidragit med psykologiska insikter till företag och organisationer som hjälpt dem att skapa gränssnitt som påverkar kundens beteenden åt en viss riktning.

Niklas Laninge har även en karriär som entreprenör och har bland annat varit VD för konsultbolaget Psykologifabriken, samt VD och grundare av onlineuniversitetet Daily Bits Of som nådde över 100 000 studenter. I sin roll som medgrundare av Hoa’s Tool Shop var Niklas med och utvecklade flera av Europas första terapiappar, varav några idag används inom psykiatrin i Sverige.

Niklas är utbildad psykolog och har skrivit böckerna Beteendedesign (Natur & Kultur) och Beslutsfällan (Volante) tillsammans med ingenjören Arvid Janson.

Nästa medarbetare

Niklas Rydberger