Meny
Stäng

Sara Farhoudi

sara.farhoudi@gullers.se | 070-433 57 28 | Stockholm
Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Sara är kommunikationsrådgivare och projektledare med fokus på digitalisering, strategisk förändringsledning, och samhällskommunikation. Hennes uppdrag handlar ofta om att ta fram strategier som vägleder organisationen framåt och som bidrar till tydligare, mer målinriktad och effektiv intern- och extern kommunikation.

Tidigare har Sara arbetat med analytisk samhällsjournalistik, digital kommunikation, moderators- och föreläsningsuppdrag samt långsiktigt påverkansarbete. Hon har god inblick i hur offentlig och ideell sektor fungerar och är van att anpassa budskap efter kontext och målgrupp. Hon har även erfarenhet av att arbeta med samordning över verksamhetsgränser från UD, Sida,och inom Stockholms stad.

Sara har en pol.kand. med inriktning statsvetenskap och en fil.mag. i journalistik från Uppsala universitet samt en Master of Science i internationella relationer från University of London. Sara har även undervisat på Tbilisi State University och varit stipendiat vid Sciences Po de Paris på Institut d’Études Politiques i Frankrike.

Nästa medarbetare

Sofie Falkkloo