Susanne Juhlin

susanne.juhlin@gullers.se 076-344 53 13

Susanne är projektledare med många års erfarenhet av att jobba operativt och strategiskt i byråvärlden. Hon är IMA-certifierad och jobbar inom Life Science, men har likväl många års erfarenhet av att arbeta med B2B och B2C för både privata aktörer, ideella organisationer samt offentlig sektor.

Med ett ursprung från RM-byråer brinner hon lite extra för kundinsikter som motorn i kommunikationsprojekt och för att med det som utgångspunkt, ta fram kommunikation som både förändrar beteenden och bidrar till att kommersiella mål uppnås.

Susanne har varit projektledare på byrå, i 15 år och har erfarenhet av att arbeta med att utveckla kundrelationer, kommunikativa koncept, kampanjer samt kundresor och lojalitetsprogram. Hon uppskattar att arbeta med vitt skilda saker och tidigare uppdrag spänner över branscher som Life Science, bank-och finans, försäkring, energibolag, tidningshus, välgörenhet, nöje, dagligvaruhandel och retail. Projekten har varit kanaloberoende, och omfattat både print, digitalt, utomhus, film och radio.

Susanne har en Ekonomie magisterexamen från Linköpings Universitet med inriktning strategi & marknad, kompletterat med 1,5 års medie-och kommunikationsvetenskap samt statsvetenskap.

Se alla medarbetare Medarbetare