Tina Fors

tina.fors@gullers.se 070-341 80 46

Tina är seniorkonsult med mångårig erfarenhet inom intern och extern kommunikation. Hon har genom åren utvecklat ett stort engagemang för intern kommunikation, kommunikativt ledarskap och medarbetarskap samt organisationskommunikation. Tina har även lång erfarenhet av varumärkesprocesser samt public affairs och opinionsbildning på lokal, regional och nationell nivå. Hon har jobbat som kommunikationsrådgivare sedan början av 2000-talet varav senast på Nordisk Kommunikation.

Tina är rådgivare och coach till chefer och ledare inom såväl privat som offentlig sektor och intresseorganisationer. Hon har genomfört ett flertal utbildningar, undersökningar, analyser, workshops och inspirationsseminarier.

Tina är utbildad civilekonom med marknadsföring som inriktning vid Stockholms universitet och har även studerat organisationsutveckling, ledarskap samt informationskunskap och kommunikationsvetenskap. Tina har startat och drivit företag, bland annat som delägare i Begriplig PR samt vd i Fors PR. Hon har även arbetat med IR på en av Sveriges storbanker.

Se alla medarbetare Medarbetare