Medarbetare

Meny
Stäng

Victoria
Lamppa

Victoria Lamppa

Victoria är en nyfiken och driven designer, strateg och kreatör. Hon är en prisbelönt multidisciplinär designer som har haft möjligheten att arbeta med allt ifrån stora internationella varumärken till kommuner och mindre organisationer. Inspiration, kreativitet, digital innovation och en ständig vilja att lära sig mer och testa nytt är några av hennes ledstjärnor. Hon arbetar idag som Design Lead med inriktning på innovation och digital design.

Hon har bland annat tagit fram UX- och UI-design för Oceanbird. Ett projekt som innebär ett paradigmskifte inom shipping. Projektet har snabbt blivit en världssuccé och vänder sig till både allmänheten, journalister, partners och nya intressenter. Kunskap och analys om själva projektet och målgruppen och deras skiftande behov har varit nyckeln till framgången.

Victoria har gjort ett flertal prisvinnande kampanjer. Bland annat ett antal Silverägg och ett flertal diplom för bland annat NK och Fastighetsbyrån. Diplom för The Observer i Epica och Eurobest. Guld för TV4 i Inhouse. Silver i Spinn för Vårdföretagarna mfl.

Hon är utbildad på Berghs School of Communication inom koncept, design och UX- och UI-design. Hon har även studerat konst och kulturvetenskap på Stockholm Universitet.

Nästa medarbetare

Viktor Gustafsson