Medarbetare

Meny
Stäng

Victoria
Lamppa

Victoria är Art Director och konceptutvecklare. Hon har 16-års erfarenhet av att jobba som strategisk och konceptuell Art Director samt Digital design Director. Hon har mångårig erfarenhet av att driva varumärkesbyggande kampanjer både inom Sverige och internationellt. Att förvandla svåra kommunikationsproblem till effektiva och framgångsrika kampanjer är hennes största styrka.

Hon drivs av att göra kommunikation som berör och gör skillnad. Victoria tror starkt på kommunikationens förmåga att påverka individen och samhället i stort. Hon brinner för kreativitet och tror att det är den som gör hela skillnaden. Beviset på detta är dokumenterat framgångsrika resultat och prisvinnande kampanjer. Bland dessa finns ett antal Silverägg och ett flertal diplom för bland annat NK och Fastighetsbyrån. Diplom för The Observer i Young Guns och Eurobest. Guld för TV4 i Inhouse.

Victoria har diplom i Art Direction och UX-design från RMI-Berghs och har även studerat konstvetenskap vid Stockholms universitet.

Nästa medarbetare

Viktor Gustafsson