Nyheter

Meny
Stäng

2016 ett styrkebesked för Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp redovisar en intäkt om 141 miljoner kronor för 2016, vilket är en förbättring med 37 procent jämfört med föregående år. Antal anställda har gått från 83 till 125 samtidigt som man har lyckats bibehålla en hög kvalitativ nivå.

– Resultatet är ett glädjande styrkebesked inte bara ekonomiskt utan också kvalitativt, säger Hans Gennerud, vd på Gullers Grupp. Våra vinster i bland annat Årets byrå och European Excellence Awards är ett kvitto på att vi lyckas behålla fokus på kvalitet samtidigt som vi växer kraftigt.

Under året som gått har Gullers Grupp genomfört fyra företagsstarter och förvärv. Byrån finns nu etablerad i, förutom Stockholm, även Malmö, Göteborg och Sundsvall. Antal anställda har gått från 83 till 125 och under året har ett flertal nyckelrekryteringar med fokus på bland annat hållbarhet, digitalisering och bygg- och fastighet genomförts.

Byråns traineeprogram utökades under året och omfattar idag totalt tio personer.

Under 2016 erhöll Gullers Grupp flera priser, däribland Årets byrå 2015, Årets designpris för Guide till nya Sundsvall samt 50-wattaren för kampanjen Jag är lärare som även erhöll internationellt pris i European Excellence Awards.

Nyhet

DIK och Gullers Grupp tecknar unikt kollektivavtal