Meny
Stäng

Anders Bothén till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp stärker upp rejält när man rekryterar den seniore projektledaren Anders Bothén.

Gullers Grupp har en kraftigt tillväxt, både som företag och på kundsidan. Nu gör man en strategisk rekrytering för att ytterligare stärka sin position, nationellt och i Göteborg i synnerhet, när Anders Bothén ansluter.

– Gullers Grupp växer och får allt större kunder och projekt. Anders Bothén är en av branschens allra mest erfarna projektledare med stor vana att arbeta i komplexa och stora uppdrag. Han kommer att vara en viktig resursförstärkning på vår fortsatta resa, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Anders Bothén kommer närmast från Forsman & Bodenfors där han i drygt tio år arbetat som senior projektledare bland annat som kundansvarig för Volvo Car Sverige-uppdraget. Han har haft en ledande roll i samband med utvecklingen av Volvo Cars omtalade och prisvinnande kampanjserie  ”Made by Sweden”, med bla Swedish House Mafia, Vintersaga och de uppmärksammade kampanjerna med Zlatan Ibrahimovic.

Innan Anders började på Forsman & Bodenfors arbetade han bland annat för Volvo Car Corporation. Han hade olika befattningar på både nationell, regional och global nivå inom Marketing, Sales & Service. Han var till exempel Global Communication Director och Marketing & Sales Director/Volvo Car Malaysia.

– Jag vill ständigt testa nya saker och vara med där det händer. Just nu är Gullers Grupp den mest spännande platsen jag kan tänka mig att fortsätta utvecklas och bidra till att skapa kommunikation som bryter ny mark, säger Anders Bothén.

Anders Bothén börjar på Gullers Grupp den 1 februari.

För mer information kontakta:
Ulf Dahlqvist, 0707-30 16 65
Anders Bothén, 0733- 75 78 26

Nyhet

Emma Fahlstedt till Gullers Grupp