Nyheter

Meny
Stäng

Animatören Johan Åkerberg till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp breddar sitt erbjudande genom att rekrytera animatören Johan Åkerberg, tidigare mångårig medarbetare på SVT.  

Gullers Grupp fortsätter sin kraftiga tillväxt genom att värva en egen animatör.

– Animationer och nya sätt att presentera ibland ganska komplex information efterfrågas allt mer och då är det en stor styrka att kunna ha den kompetensen inom vår egen organisation. Johan Åkerberg är en av de allra mest erfarna animatörerna. Han har dessutom ett starkt samhällsengagemang som gör honom till en perfekt matchning för oss, säger Gith Kjellin, leverensansvarig för Gullers Grupp i Stockholm.

Johan Åkerberg kommer närmast från egen verksamhet, men var innan dess under elva år anställd av SVT. I grunden är han utbildad möbelformgivare vid Carl Malmstens verkstadsskola.

– För mig är det viktigt att känna att jag jobbar för den ”goda sidan”. Det har gått igen i hela mitt yrkesliv och de utmaningar jag tagit mig an. Gullers Grupp säger att de vill skapa kommunikation som bidrar till ökad förståelse. Det vill jag hjälpa till att göra. Jag ser fram emot att få utveckla samhällsinformation och berättandet kring det, säger Johan Åkerberg.

För mer information kontakta:
Gith Kjellin, 0709-42 72 24
Johan Åkerberg, 0793-13 73 02

Nyhet

Fryshuset och Gullers Grupp ska ge unga makt till förändring