Nyheter

Meny
Stäng

Annika Sjöberg vald till ordförande i branschföreningen PRECIS

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Branschföreningen PRECIS är en sammanslutning av större företag i PR- och kommunikationskonsultbranschen som verkar i Sverige.

Man är en samlingsplats för kollegialt utbyte och anordnar dessutom varje år ut tävlingen Spinn, som belönar bästa PR i ett stort antal kategorier. Föreningen leds av en styrelse och vid årsmötet 2019 valdes Annika Sjöberg, senior partner vid Gullers Grupp, till ordförande.

– Kommunikationsbranschen är inne i något av en brytningstid. När PRECIS grundades var det ganska tydligt vad en pr- och kommunikationsbyrå gjorde. Idag är uppdragen bredare och gränserna mellan olika typer av byråer mycket vagare. Att hitta branschföreningens roll i denna nya tid blir en viktig uppgift för PRECIS framöver och något jag ser fram emot att ta mig an tillsammans med mina skickliga styrelsekollegor, säger Annika Sjöberg.

Annika Sjöberg har suttit i PRECIS styrelse i två omgångar, 1999-2002 och igen sedan 2012. Hon är partner vid Gullers Grupp sedan 2002, sitter i företagets styrelse och är senior partner. Hon har tidigare varit vd på Gullers Grupp och på Gullers Grupp Syd. Annika har verkat i kommunikationsbranschen i närmare 30 år

– Det är viktigt att vi gemensamt fortsätter stärka förtroendet för branschen. Jag ser också att det är viktigt att vi i ännu högre grad synliggör vilket värde vi som byråer levererar, oavsett vilken typ av kommunikation vi arbetar med, säger Annika Sjöberg.

För mer information kontakta:
Annika Sjöberg, 070-306 07 28

Nyhet

Ny ledarskapsfilosofi för samhällsaktörer