Meny
Stäng

Arvid Janson till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp stärker sitt digitala erbjudande genom att värva civilingenjören Arvid Janson.

Arvid Janson är civilingenjör med en andra examen i marknadsföring. Han har grundat flera företag som på olika sätt utvecklat digitala verktyg för beteendeförändring. Arvid har närmast drivit den egna byrån All Day Every Day där han hjälpt företag bygga lättanvända digitala produkter.

Arvid har tillsammans med psykologen Niklas Laninge givit ut böckerna Beteendedesign och  Beslutsfällan. De jobbar just nu på en tredje bok om kundpsykologi. Även Niklas Laninge är sedan 2018 medarbetare vid Gullers Grupp.

– Vi är väldigt glada att kunna knyta Arvid Janson till oss. Hans unika kombination av digital kompetens och kunskap kring hur man åstadkommer beteendeförändringar kommer att stärka vårt erbjudande och bidra till vår ambition att skapa banbrytande kommunikationslösningar, säger Gith Kjellin, leveransansvarig för Gullers Grupp.

Arvid Janson kommer att tillhöra Gullers Grupps kontor i Stockholm.

– Kommunikationsbranschen befinner sig just nu i ett spännande skifte, där de digitala plattformarna blir allt mer dominerande. Teknik är inte längre bara infrastruktur utan i väldigt många fall en central del av designen. Jag har jobbat i skärningspunkten mellan teknik, design och digital strategi i många år. Att nu få möjlighet att vara en del av den utvecklingen på Sveriges främsta kommunikationsbyrå känns väldigt lyxigt, säger Arvid Janson.

Arvid Janson börjar på Gullers Grupp den 28 januari.

 

För mer information kontakta:

Gith Kjellin, 0709-42 72 24

Arvid Janson, 073-600 65 00

Nyhet

Gullers Grupp och biblioteken i Östra Göteborg erbjuder unga heldagsutbildning i kommunikation