Meny
Stäng

Åtta traineer till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupps populära traineeprogram går in på det sjätte året. Nu värvar man åtta talanger som under 12 månader utbildas och jobbar på företaget.

Gullers Grupp startade 2013 ett traineeprogram med syftet att hitta de främsta talangerna i branschen. Traineeprogrammet pågår under 12 månader. Deltagarna har lön och får både utbildning och deltar aktivt i byråns arbete i olika projekt. Oftast leder programmet till fortsatt anställning som juniorkonsult.

– Traineeprogrammet är vi stolta över. För en stor byrå med så höga ambitioner om att ligga i framkant som Gullers Grupp är det viktigt att hela tiden bredda sig och släppa fram nya perspektiv. Årets traineer har väldigt spännande bakgrunder och jag ser så mycket framemot att få välkomna dem till oss, säger Gullers Grupps vd Ing-Marie Olofsdotter Nilsson.

Bland cirka 200 välmeriterade sökande har åtta personer valts ut, sju personer kommer att ha Stockholm som bas och en kommer att finnas på kontoret i Göteborg.

Isa Chen har en master i medie- och kommunikationsvetenskap från Lunds universitet. Hon har fram tills nu jobbat på den digitala strategibyrån Britny Communication och är aktiv i RFSU.

Ludvig Broomé har en kandidat i statsvetenskap från Uppsala universitet och en master från Försvarshögskolan. Han har bott i Mellanöstern, Frankrike, Argentina och Nya Zeeland och har under sin utbildning gjort praktik på såväl ambassader som på Arbetsförmedlingen.

Klara Hedengren är utbildad produktionsledare och formgivare från Beckmans som har jobbat med bland annat Berättarministeriet. Senast kommer hon från Design Lab S där hon jobbade med magasinet Skärholmen interiör som belönades med Årets Hållbarhetsprojekt 2018 av tidningen Form.

Adam Alberius har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Uppsala universitet med utbytestermin på University of Technology Sydney. Han har under våren gjort praktik på Gullers Grupp i Stockholm.

Elin Larsson har en kandidatexamen i statsvetenskap från Uppsala universitet. Hon har fram tills nu jobbat som handläggare på Migrationsverket, är ledarskribent för Södermanlands Nyheter och är aktiv inom Centerstudenterna.

Lukas Rommel har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Jönköpings universitet. Han har jobbat i Ghana och finns just nu på Östgöta Medias webbredaktion.

Derya Özgun är utbildad lärare med en master i nordiska språk. Hon är kommunalpolitiker i Finland och har fram tills nu jobbat som assistent till en ledamot i den finska riksdagen.

Axel Fälth (Göteborg) har en kandidatexamen i europastudier och en master i strategisk kommunikation, båda från Lunds universitet. Han har bland annat praktiserat på Skåne European Office i Bryssel och jobbar ideellt som skribent för Gais.

Traineeprogrammet börjar den 3 september och pågår i ett år.

För mer information kontakta:
Ulf Dahlqvist, 070-730 16 65

Nyhet

Gullers Grupp rekryterar digital expert och producent