Meny
Stäng

Doktorerande planner till Gullers grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Efter årsskiftet förstärks Gullers Grupp ytterligare inom strategisk marknadsföring och kommunikation när vi välkomnar Karin Setréus till vårt team.

– Vi ser mycket fram emot att välkomna Karin till oss. Gullers Grupp växer, både sett till antalet medarbetare och till omsättning. Vi har också vunnit mycket stora avtal under 2017 och har många spännande och viktiga uppdrag framöver. Det känns väldigt bra att kunna utöka vår styrka av skickliga analytiker och kommunikatörer med Karin säger Ulf Dahlqvist, platsledare på Gullers Grupps Stockholmskontor.

Karin Setréus är civilekonom i botten och har en magisterexamen i marknadsföring. Hon har undervisat både på Stockholms Universitet och Berghs School of communication samt bland annat jobbat på byrå och som fristående konsult i egen verksamhet med kunder som Volvo, försvarsmakten och Action Aid. Hon skriver på sin doktorsavhandling om sociala medier och mångfaldskommunikation samt sitter i ledningsgruppen och är kursansvarig för diplomutbildningarna PR och Strategisk kommunikation på Berghs.

– Jag har alltid tyckt att det är spännande att söka insikter för att förstå människor och vad som gör att de gör på vissa sätt. Jag tycker också om att undervisa och föra kunskaper vidare samtidigt som jag själv utmanas och lär mig av unga studenter. Jag är extremt nyfiken på människor, idéer och fenomen. Det är en av orsakerna till att jag trivs som konsult, säger Karin.

– Karins gedigna kunskaper inom planning, online planning, omvärldsanalys och konsumentinsikter kommer att komma till stor nytta när Gullers Grupp nu växer ytterligare. Vi delar samma syn på vikten av relevant kommunikation för samhällsaktörer och Karin har en djup förståelse för hur skapar kommunikation som är relevant för mottagaren, säger Ulf Dahlqvist.

Att Karin väljer att komma till Gullers Grupp har flera orsaker.

– Jag har före detta kollegor som jobbar hos er och från dem och andra hör jag bara gott. Jag tror att er företagskultur, med stort eget ansvar i kombination med höga ambitioner passar mig. Jag har också sett er växa och vet att ni har många uppdrag som jag tycker verkar spännande. Många av era uppdragsgivare har angelägen information och viktiga budskap som de ska kommunicera, och det i en värld där alla hela tiden får mer och mer information. Jag kommer att få verklig nytta av hela min kompetens och kommer att få arbeta tillsammans med andra konsulter som är bland de bästa i Sverige.

Fem frågor till Karin Setréus

Vilken är din favoritfråga?
3 x varför. Varför är alltid rätt fråga.

Och vad är favoritsvaret? 
”Det beror på…”, det finns sällan ett enkelt svar

Brukar du svara på undersökningar som du ombeds delta i?
Ja det gör jag. Och jag blir förvånansvärt ofta utvald. SCB är till exempel helt fantastiska, även om jag tycker att mycket skulle kunna göras ännu bättre med uppföljande undersökningar kring det stora statistikinsamlandet.

Analytisk eller kreativ om du måste välja en?
Jag väljer ingen. Man måste vara båda två för att lyckas med den ena.

Big Data eller verkliga möten?
Verkliga möten.

För kontakt:
Ulf Dahlqvist
070 730 16 65
ulf.dahlqvist@gullers.se

Karin Setréus
073 546 99 94

Nyhet

Gullers Grupp vinner Trafikverkets upphandling