Meny
Stäng

Emma Fahlstedt till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp rekryterar Emma Fahlstedt, en erfaren kommunikatör som närmast varit ansvarig för Centerpartiets egna kanaler. 

Gullers Grupp fortsätter växa och anställer Emma Fahlstedt. Emma kommer närmast från Centerpartiets riksdagskansli där hon varit chef för partiets egna kanaler. Hon har en bakgrund som journalist och som digital strateg på Migrationsverket.

– Med Emma Fahlstedt får vi på Gullers Grupp en skicklig digital strateg och kampanjmakare som kollega. Hennes kunskap om vad det innebär att skapa framgångsrik kommunikation som samhällsaktör passar bra in i vårt erbjudande, säger Gith Kjellin, leveransansvarig för Gullers Grupp i Stockholm.

Emma Fahlstedt börjar på Gullers Grupp den 25 februari.

– Två saker lockade mig främst med Gullers Grupp. För det första ser jag att de verkligen ligger i framkant och tar täten i den digitala förändringsresa som alla aktörer står inför. Där vill jag vara med och göra skillnad. För det andra tilltalas jag, som alltid jobbat med frågor med samhällsfokus, skarpt av att de uttalat är en byrå för samhällsaktörer, säger Emma Fahlstedt.

För mer information kontakta:
Gith Kjellin, 070-942 72 24
Emma Fahlstedt, 070-372 47 98

Nyhet

Gullers Grupp värvar framstående gestaltningsduo