Meny
Stäng

Gertrud Hermansen till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp förstärker i Malmö genom att rekrytera den erfarna projektledaren Gertrud Hermansen.    

Gullers Grupps kontor i Malmö växer stadigt och gör nu en tung rekrytering när man värvar Gertrud Hermansen. Gertrud har tidigare varit regionchef för Svenskt Marintekniskt Forum och har också lång erfarenhet som projektledare inom kommunikation bland annat från Sjöfartsverket och från den danska motsvarigheten Søfartsstyrelsen.

– Gertrud kommer att bli ett riktigt tillskott för oss. Hennes ledningserfarenhet från viktiga branscher som sjöfart, trafik och industri kopplat med internationell erfarenhet kommer att bredda oss ytterligare. Förmåga att kunna koppla ihop affärsstrategier med kommunikation blir allt viktigare och där har Gertrud mycket att bidra med, säger Niklas Rydberger, platsansvarig för Gullers Grupp i Malmö.

Gertrud Hermansen har stor internationell erfarenhet. Bland annat tog hon 2016 fram Sveriges exportstrategi för marinteknisk industri på uppdrag av Saab och Näringsdepartementet. Hon har också gjort marknadsanalyser på uppdrag av Världsbanken och Sida.

– Kommunikation och affärsutveckling, särskilt inom områden som rör infrastruktur och industri är det jag är bäst på. Gullers Grupps fokus på samhällsaktörer gör att vi är en perfekt matchning. Jag är grymt taggad, säger Gertrud Hermansen.


För mer information kontakta:
Gertrud Hermansen, 0763-22 33 32
Niklas Rydberger, 0702-53 11 77

Nyhet

Gullers Grupp och biblioteken i Östra Göteborg erbjuder unga heldagsutbildning i kommunikation