Nyheter

Meny
Stäng

Göteborgspolitikern Shahbaz Khan till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp stärker sitt erbjudande inom public affairs och stadsutveckling genom att rekrytera Shahbaz Khan. Han har en bakgrund i Göteborgs kommunpolitik, senast som kommunalråd (S) med ansvar för trafik och infrastruktur, stadsutveckling och miljö. Innan dess var han stadssekreterare under kommunstyrelsen med samma ansvarsområden.

– Stadsutveckling, trafik och hållbar infrastruktur är områden högt upp på agendan, inte minst för många av våra uppdragsgivare. Genom att rekrytera Shahbaz Khan kan vi stärka vårt erbjudande med en person som inte bara brinner för frågorna, utan själv lett denna typ av processer i en stad där mycket händer. Med Shahbaz kan vi ge kunder över hela landet tillgång till en spetskompetens inom ett område som bara kommer att öka i betydelse, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Shahbaz Khanhar har innan sin tid i politiken arbetat som informatör och har en examen i medie- och kommunikationsvetenskap. Han börjar på Gullers Grupp den 16:e augusti.

– Jag är en resultatinriktad person som vill att insatser ska ge effekt, i bästa fall en förlösande effekt i frågor som är viktiga för samhället. Att bygga och skapa städer som fungerar, inte bara idag utan också för nästa generation, är en ödesfråga. Där måste det offentliga och det privata samverka och jag hoppas med mina erfarenheter kunna fortsätta bidra till det från ett annat perspektiv. Gullers Grupp med sitt fokus på samhällsaktörer känns som rätt plats för det arbetet, säger Shahbaz Khan.

För mer information kontakta:
Ulf Dahlqvist, 0707-30 16 65
Shahbaz Khan, 0725-49 65 30

Nyhet

Möt juryn bakom priset för Årets Samhällsaktör