Nyheter

Meny
Stäng

Gullers Grupp blir huvudsponsor till Järvaveckan

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

När Järvaveckan i år arrangeras för femte gången kliver Gullers Grupp in som en av huvudsponsorerna.  

Järvaveckan arrangeras av stiftelsen The Global Village och har sedan starten år 2016 utvecklats till att bli en självklar arena för både politiker och samhällsaktörer att närvara på för att diskutera stora samhällsfrågor.

– Järvaveckan har blivit en viktig mötesplats som möjliggör dialog och förståelse mellan olika typer av makthavare och medborgare som traditionellt inte givits de bästa förutsättningar att delta i det offentliga samtalet. Som Sveriges främsta byrå för samhällsaktörer tycker vi oss ha ett extra ansvar för att det demokratiska samtalet omfattar alla och därför är det naturligt för oss att sponsra Järvaveckan, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Gullers Grupp kommer tillsammans med ett antal uppdragsgivare att vara på plats under Järvaveckans alla dagar. Förutom programpunkter på de arenor som finns kommer man tillsammans med sina uppdragsgivare ha fokus på att hitta sätt att utbyta perspektiv och skapa samarbeten som kan ligga till grund för ett utbyte långt bortom just denna vecka.

– Vår ambition med Järvaveckan har alltid varit att den ska vara en plats där samhällsfrågor diskuteras på riktigt, inte enbart ur ett minoritetsperspektiv. Vi söker alltid samarbeta med organisationer och företag som delar den visionen. Att Gullers Grupp väljer att kliva in som sponsor, och därmed utveckla och möjliggöra Järvaveckan tillsammans med oss är vi väldigt glada för, säger Ahmed Abdirahman, Järvaveckan grundare.

Järvaveckan 2020 äger rum 10–14 juni på Spånga IP.

För mer information kontakta:

Ulf Dahlqvist, 0707-30 16 65

Nyhet

Gullers Grupp rekryterar Jimmy Larsson