Meny
Stäng

Gullers Grupp förstärker i Sundsvall

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp, Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer, rekryterar Jonas Svedin, som närmast kommer från Sundsvalls-baserade byrån Accidens.

Jonas har en intressant kombination av erfarenheter där han bland annat undervisat i medie- och kommunikationsvetenskap vid Mittuniversitetet och nu närmast kommer från en roll som byråchef där han arbetat med verksamhetsnära kommunikation åt såväl näringsliv som offentlig sektor. Jonas kommer, i sin roll som projektledare och kundansvarig, att vara en tillgång i viktiga kundprojekt inte bara i Sundsvall utan över hela landet.

Jonas Svedin kommer att ha sin bas i Sundsvall.

Gullers Grupp kombinerar en kommunikativ bredd och spets som imponerar. Att man samtidigt brinner för att vara en stark aktör i hela landet är något som tilltalar mig. Jag gläds åt att få bidra med mina kunskaper och erfarenheter för att göra bredden bredare och spetsen spetsigare, säger Jonas Svedin.

För ytterligare information:
Emelie Sundqvist, platsledare Gullers Grupp i Sundsvall: 073-670 63 39
Jonas Svedin, seniorkonsult: 070-358 63 80

Gullers Grupp
Gullers Grupp är Sveriges ledande kommunikationsbyrå för samhällsaktörer. Vi erbjuder våra kunder såväl strategisk analys och rådgivning som ett brett utbud av tjänster inom kommunikationsområdet. Gullers Grupp består av 140 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. 2016 redovisade företaget en byråintäkt om 141 mkr.

Nyhet

Johan Yilmaz utses till partner på Gullers Grupp