Meny
Stäng

Gullers Grupp går med i KOMM

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp blir idag medlem i branschorganisationen för Sveriges kommunikationsbyråer – KOMM. Medlemskapet är det första i en rad planerade anslutningar för att spegla företagets breddade erbjudande.

Gullers Grupp har de senaste åren haft en kraftfull tillväxt. Byrån har blivit större, både i antalet medarbetare och antal kontor, och breddat sitt erbjudande för att möta nya behov hos en växande kundbas.  Gullers Grupp har tidigare enbart haft medlemskap i föreningen för public relations konsultföretag i Sverige (PRECIS). Nu planerar man att bli en aktiv del i fler branschföreningar och ett första steg är att bli medlem i Sveriges kommunikationsbyråer – KOMM.

– Vi är ett helt annat företag idag än för bara några år sedan. Vi levererar både kommunikationslösningar på en annan nivå och kommunikation som lösning på problem som tidigare inte legat inom vår sektor. Nu ser vi en efterfrågan och ett behov från vår sida att bli en mer aktiv aktör inom olika branschorganisationer, säger Hans Gennerud, en av Gullers Grupps huvudägare.

Medlemskapet i Sveriges kommunikationsbyråer hänger samman med viktiga frågor som hanteras där.

– Hela kommunikationsbranschen förändras och vi vill vara en del i att skapa bra förutsättningar för framtiden. En stor fråga är upphandlingar, där det inte är någon hemlighet att vi lägger stor kraft och har haft förmånen att vara relativt framgångsrika. Hur systemen för upphandlingar utformas för att skapa goda villkor för både uppdragsgivare och leverantörer är en fråga där vi tror att branschorganisationer som KOMM, PRECIS och andra har en viktig roll att spela, säger Hans Gennerud.

Gullers Grupp är ett helt svensktägt bolag som de senaste åren växt kraftigt, framförallt genom strategiska förvärv.

– Vi vill vara med i KOMM för att få kunskaper och bli en del i en gemenskap, men vi hoppas också kunna bidra med insikter från vår resa. Vår tillväxt har väckt många frågor de senaste åren, både nationellt och internationellt. Vi kanske kan inspirera kring vårt sätt att ägas, där medarbetare i företaget är de som också äger bolaget. Vi har också ett ganska speciellt sätt att leda företaget med ett tredelat ledarskap som lägger grund för helt agila arbetsprocesser. Jag ser framemot att diskutera det och mycket annat med kollegor inom ramen för KOMM, säger Hans Gennerud.

För mer information kontakta:
Hans Gennerud, 073-316 09 72

Nyhet

Gullers Grupp startar kurs för unga i förorten