Meny
Stäng

Gullers Grupp och biblioteken i Östra Göteborg erbjuder unga heldagsutbildning i kommunikation

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Efter succén med kommunikationskursen KOM POPUP som hölls i Stockholms ytterstadsområden kommer konceptet till Göteborg. Syftet är att öppna kommunikationsbranschen för en ny grupp och samtidigt få in viktiga perspektiv.

Under hösten har Gullers Grupp genomfört en kostnadsfri kommunikationskurs för unga i Stockholms ytterstadsområden. Kursen gav kunskaper inom PR, digital kommunikation och kommunikationsbranschen. Nu kommer konceptet till Göteborg.

–  Vår förhoppning är att ungdomarna som går utbildningen känner att deras perspektiv är viktiga och behövs i framtidens kommunikation. Vi vill gärna att de ser att de kan påverka och att branschen kan ett alternativ för dem, säger Susan Lorentzen, leveransansvarig för kontoret i Göteborg.

För att genomföra utbildningsdagen har Gullers Grupp gått ihop med biblioteken i Östra Göteborg. Under tillfället kommer deltagarna att få lyssna till föreläsningar och delta i en workshop.

– Vi ser att kursen kan bidra till att ge ungdomar ökade digitala kunskaper och förmågor att navigera i dagens medievärld samtidigt som de kan få upp ögonen för nya yrken, säger Emma Makkonen, enhetschef, biblioteken i Östra Göteborg.

Heldagsutbildningen är den 26 januari och tillfället är kostnadsfritt. Anmälan görs via www.kompopup.se

 

För mer information, kontakta:

Aynur Isayeva, 070-344 68 52

Susan Lorentzen, 070-617 65 39

Nyhet

Vinnare utsedd i Gullers Grupps uppsatsstipendium