Meny
Stäng

Gullers Grupp rekryterar digital expert och producent

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp fortsätter att växa. Nu värvar man den digitala projektledaren Karin Benckert och producenten Pelle Helmstein.

Gullers Grupp har växt kraftigt de senaste åren och är nu en av Sveriges största kommunikationsbyråer. Nu värvar man ytterligare två personer till kontoret i Stockholm.

Karin Benckert blir senior digitalprojektledare. Hon kommer senast från SAS där hon ansvarat för interna digitala kanaler. Innan dess har hon bland annat drivit en egen kommunikationsbyrå med fokus på läkemedel och hälsa.

– Hos Gullers Grupp ser jag en modig verksamhet med höga ambitioner att skapa kommunikationslösningar som bryter ny mark. Jag ser mycket fram emot att vara en del i det, säger Karin Benckert.

Pelle Helmstein är producent, manusförfattare och regissör som de senaste åren frilansat åt produktionsbolag som Baluba och FLX. Han har bland annat skrivit och regisserat de Kristallennominerade tv-programmen ”Livet i Bokstavslandet” och ”Livet i Mattelandet”. Pelle har också varit art director på reklambyrå.

– Att skapa rörlig bild är det roligaste jag vet och att nu få möjlighet att göra det för uppdragsgivare som vill lösa stora samhällsutmaningar känns väldigt spännande, säger Pelle Helmstein.

Gullers Grupps kontor i Stockholm består nu av runt 100 personer.

– Efterfrågan kring rörlig bild och digitala lösningar har exploderat de senaste åren. Karin och Pelle blir superba tillskott till vårt redan starka lag, säger Liselott Törngren, ansvarig för leveranser vid Gullers Grupp i Stockholm.

För mer information kontakta:
Liselott Törngren, 070-6733736

Nyhet

Gullers Grupp köper Humbly