Meny
Stäng

Gullers Grupp rekryterar producerande trio

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp fortsätter att växa. Stockholmskontoret förstärker produktionen med tre nyrekryteringar. 

– Det är spännande tider på Gullers Grupp. Vi är glada över att hela tiden få nya, intressanta uppdrag att bita i och det innebär att vi måste bli fler. Vi är väldigt noggranna i våra rekryteringar och är glada att nu kunna välkomna tre starka förmågor som kommer att förstärka vår produktion och se till att vi fortsätter leverera material som vinner priser, säger Ulf Dahlqvist, platsledare på Gullers Grupps Stockholmskontor.

De tre som nu ansluter till Gullers Grupp är:

Anette Söderberg som grafisk formgivare/originalare. Hon har de senaste 18 åren jobbat på reklambyrån Brindfors där hon arbetat med stora kunder av såväl nationell som internationell karaktär.

Lisa Hammarstrand som produktionsledare/operativ projektledare. Hon kommer närmast från rollen som produktionsledare på reklambyrån INGO. Hon har en gedigen bakgrund inom reklam och kommunikation och är utbildad på Berghs och Hyper Island.

Tanya Mineur som produktionsledare med fokus på event. Tanya har en examen från Företagsekonomiska institutet som Corporate Event Manager och kommer närmast från rollen som affärsutvecklare inom dagligvaruhandeln.

För mer information kontakta
Ulf Dahlqvist, 070-730 16 65
Anette Söderberg, 070-952 20 18
Lisa Hammarstrand, 076-886 49 55
Tanya Mineur, 073-147 07 41

Nyhet

Gullers Grupp söker årets traineer