Meny
Stäng

Gullers Grupp rekryterar SVT-profil

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Peter Salander, erfaren journalist och SVT-profil, förstärker Gullers Grupps erbjudande inom rörlig bild.

Förmågan att förmedla starka berättelser genom rörlig bild är alltmer efterfrågad hos våra kunder, säger Ulf Dahlqvist, platsledare. Därför är Peters långa och gedigna erfarenhet som programledare, redaktör och reporter ett viktigt tillskott till Gullers Grupps erbjudande inom såväl film som storytelling!

Peter Salander är journalist och kommer närmast från en tjänst på SVT där han bland annat varit verksam som planeringsredaktör för Rapport och Kulturnyheterna, programledare för Gomorron Sverige och SVTs stockholmsredaktion samt politikreporter. Han har tidigare även arbetat med TV-produktioner på bland annat Efterlyst på TV3 och Våra Pengar på TV4.

Jag ser med stor nyfikenhet fram emot att få komma in i en ny miljö, säger Peter Salander. Tillsammans med mina kollegor på Gullers Grupp vill jag vara med och utveckla organisationer, företag och myndigheters förmåga att kommunicera genom rörlig bild!

För ytterligare information:
Peter Salander, konsult: 070-884 77 49
Ulf Dahlqvist, platsledare Stockholm: 070-730 16 65

Om Gullers Grupp
Gullers Grupp är Sveriges ledande kommunikationsbyrå för samhällsaktörer. Vi erbjuder våra kunder såväl strategisk analys och rådgivning som ett brett utbud av tjänster inom kommunikationsområdet. Gullers Grupp består av 140 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. 2016 redovisade företaget en byråintäkt om 141 mkr.

Nyhet

Peter Holmstedt ny styrelseordförande i Gullers Grupp