Nyheter

Meny
Stäng

Gullers Grupp söker 2019 års största kommunikationstalanger

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Unga talanger är en viktig del i Gullers Grupps utveckling. För sjunde året i rad erbjuder man därför ett traineeprogram för framtidens medarbetare.

Med en kraftig tillväxt såväl inom företaget som på kundsidan söker Gullers Grupp ständigt nya talanger. Traineeprogrammet har funnits sedan 2013 och erbjuder ett första steg in i kommunikationsbranschen.

– Traineeprogrammet är en av våra stöttepelare. Vi får in fantastiska personer med spännande nya perspektiv. Vi söker brett och vill ha in olika bakgrunder. Det enda formella kravet är att man delar vår ambition och passion för att göra skillnad på riktigt genom att jobba med samhällsaktörer, säger Ulf Dahlqvist, vd på Gullers Grupp.

Varje år söker cirka 200 personer till programmet. Det är allt från beteendevetare, formgivare och utvecklare till biologer, statsvetare och nationalekonomer. Programmet pågår under 12 månader och blandar utbildning med arbete i faktiska kunduppdrag. Programmet är avlönat, med möjlighet till tillsvidareanställning som juniorkonsult.

– Det är en fantastisk möjlighet att utvecklas och hitta sin väg i branschen. Från dag ett fick jag komma med i uppdrag för kunder och inte bara för att se och lära, jag förväntades bidra med mina kunskaper, säger Derya Özgün, trainee på Stockholmskontoret.

Aynur Isayeva började på Gullers Grupp som trainee 2017 och utsågs nyligen till en av tre finalister till utmärkelsen ”Årets kommunikationskonsult” som delas ut av Dagens Opinion. Hon uppmärksammades för initiativet KOM.POPUP – en kostnadsfri kommunikationsutbildning riktad till unga i förorten.

– Att få en tillåtande plattform och fria händer till att ta fram strategi och koncept för en idé som kan både lyckas och misslyckas, och som potentiellt fäster sig på hela varumärket visar på stor tillit. Det visar också att möjligheterna till att göra ett avtryck i samhället är många på Gullers Grupp. Jag tog mig in i branschen för att skapa förändring, och det är precis det jag gör i mitt jobb, säger Aynur Isayeva.

Ansökningen till traineeprogrammet 2019-2020 är öppen till och med den 15 april. Läs mer och sök på gullers.se/traineeprogram.

För mer information kontakta:
Ulf Dahlqvist, vd, ulf.dahlqvist@gullers.se, 070 730 16 65
Ylva Tegnér, ansvarig för traineeprogrammet, ylva.tegner@gullers.se, 070 211 81 34

Nyhet

Titti Hildebrand till Gullers Grupp