Meny
Stäng

Gullers Grupp söker årets traineer

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp söker årets traineer

Gullers Grupp har sedan fem år tillbaka ett populärt traineeprogram som pågår i ett år, med möjlighet till tillsvidareanställning som juniorkonsult. Förra året ansökte närmare 200 kandidater till programmet.

– Många av våra kunder har stort samhällsinflytande. Det är extremt givande att känna att man kan vara med och påverka där det händer – oavsett vilken roll man väljer att ta. Det är en häftig känsla att slå på Nyhetsmorgon innan jag går till jobbet och få känna att det där har jag varit en del av, säger Olle Wemne, trainee på Stockholmskontoret.

Samtliga traineer får chansen att gå på löpande utbildningstillfällen som ger kunskaper i bland annat public affairs, digitala kampanjer, varumärkes- och konceptutveckling, hållbarhetskommunikation och rörlig bild. Som trainee på Gullers Grupp intar du även konsultrollen – något som kräver intresse och dedikation.

– Konsultrollen är både rolig och utmanande. Du jobbar med många olika projekt och kunder samtidigt, och behöver vara snabb och närvarande. Det är en spännande roll eftersom den bygger upp din bildning på ett sätt som få utbildningar kan göra. Du lär dig mycket om mycket, och precis hela tiden, säger Aynur Isayeva, trainee på Stockholmskontoret.

På Gullers Grupp jobbar 150 medarbetare, alla med olika bakgrunder och kompetenser. Våra tidigare traineer har sina bakgrunder inom exempelvis media- och kommunikationsvetenskap, programmering, statsvetenskap och grafisk formgivning.

– Jag var superglad över att Gullers tog emot personer med olika utbildningsbakgrunder, samtidigt som man genom traineeprogrammet får chansen att lära sig allt om kommunikation och hur det kan bidra till samhällsutvecklingen. Själv har jag studerat beteendevetenskap och det är spännande att se hur mina kunskaper kommer till nytta här, säger Mathilda Björk, trainee på Malmökontoret.

Ansökningen till traineeprogrammet är öppen till och med den 15 april, 2018. Läs mer och sök på gullerstrainee.com

Nyhet

Gullers Grupp utser två nya partners