Meny
Stäng

Gullers Grupp söker två konsulter till Sundsvall

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Just nu söker vi en teamledare och en kundansvarig till vårt kontor i Sundsvall. Brinner du för samhällsfrågor och kommunikation? Har du tidigare erfarenheter inom dessa områden?

Välkommen till oss! Gullers Grupp är Sveriges ledande kommunikationsbyrå för samhällsaktörer. Vi växer och är snart 150 medarbetare som arbetar på kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Hos oss samsas statsvetare med filmproducenter, mediespecialister, art directors, journalister, hållbarhetsexperter och UX-designers. Blandningen gör oss bättre och ger oss nya perspektiv. Tillsammans använder vi olika former av kommunikation för att stötta våra uppdragsgivare. Tillsammans skapar vi lösningar som bidrar till dialog och förståelse – förutsättningar för en väl fungerande demokrati.

Om tjänsterna
Teamledare Sundsvall
Brinner du för samhällsfrågor och kommunikation? Kan du leda ett lag och samtidigt se varje individ som bygger det? Just nu söker vi en inspirerande teamledare till kontoret i Sundsvall. Du har goda ledaregenskaper, hög strategisk förmåga och klarar att driva och leda komplexa projekt med såväl interna som externa team mot ett gemensamt mål.

Kundansvarig Sundsvall
Brinner du för samhällsfrågor och kommunikation? Har du fallenhet för strategi och stimuleras av komplexa kommunikationsprojekt? Vill du hjälpa oss att bli ännu bättre? Just nu söker vi en skicklig kundansvarig till kontoret i Sundsvall med följande egenskaper:
– Stor erfarenhet av att tillsammans med arbetsgrupp genomföra strategiska kommunikationsprojekt.
– Hanterar ansvar med glädje och har goda rutiner för att informera kunder, medarbetare och ledning om status, tidplan och budget.
– Har god social förmåga och kan entusiasmera medarbetare, samarbetspartners och kunder.
– Lämplig utbildning inom kommunikation eller marknadsföring kombinerat med erfarenhet av ansvarskrävande tjänster.

Vid frågor om tjänsterna, kontakta:
Tomas Hedenius, vice VD Gullers Grupp
tomas.hedenius@gullers.se
070-299 56 01

Är du intresserad?
Ansök här!

Nyhet

UDkuriren i final till Publishingpriset