Meny
Stäng

Gullers Grupp utsedd till "Årets byrå"

Dela på Facebook Dela på Twitter

När priset Årets byrå ikväll delades ut på Münchenbryggeriet i Stockholm vann Gullers Grupp priset ”Årets stora kommunikationsbyrå”.

Årets byrå delas ut av konsultföretaget Regi och är Nordens största studie av kommunikationsbranschen där man mäter kvalitet och nöjdhet bland kunder. För andra året tävlar Gullers Grupp i kategorin för kommunikationsbyråer över 100 miljoner kronor i omsättning och efter en andraplats 2017 blev det i år seger.

– Vi är oändligt stolta och glada. Gullers Grupp har gjort en resa från att vara en mindre PR-byrå med främst public affairs-inriktning till att bli en av Sveriges största och bästa fullservicebyråer. Det här priset markerar både att vi valt rätt väg och att vi klarat av att ta oss an en större kostym med samma höga kvalitet som vi alltid har levererat, säger Hans Gennerud, vd Gullers Grupp.

Gullers Grupp har de senaste åren genomgått en transformering och växt i både antal medarbetare och intäkt. Gullers Grupp vill vara hela Sveriges byrå och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. 2017 var den samlade byråintäkten 170 miljoner kronor.

– Tillsammans med våra kunder vill vi skapa kommunikation som gör skillnad i samhället. Det här priset blir ett kvitto för oss och för våra kunder på att det vi gör fungerar, men också något som inspirerar oss att våga ännu mer. Vi försöker hela tiden flytta fram gränserna och bryta ny mark inom vårt fält. Nu ska vi skapa kommunikation som ingen sett förut, säger Hans Gennerud.

Gullers grupp

Nyhet

Skäringer och Mannheimer Årets samhällsaktör