Meny
Stäng

Gullers Grupp utser två nya partners

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Anna Saxberg och Gith Kjellin blir partners på Gullers Grupp

Gullers Grupp ägs av ett antal personer som också är verksamma i företaget, så kallade partners. Av totalt 150 medarbetare är 23 partners.

– Att Gullers Grupp är medarbetarägt är en av våra största styrkor. Vi har vuxit från en liten byrå med fokus på public affairs till att i år ha blivit utsedda till Årets byrå i kategorin för stora kommunikationsbyråer. Att vi klarat att växa så kraftfullt med kvaliteten intakt är mycket tack vare den frihet och det ansvar som kommer av att ägarna också själva jobbar i företaget, varje dag, säger Hans Gennerud, VD Gullers Grupp.Nu utökas antalet partners med två – Anna Saxberg och Gith Kjellin.


Anna Saxberg är seniorkonsult på Gullers grupp med spetskompetens inom varumärkesrådgivning och affärsutveckling. Anna har 15 års erfarenhet från olika roller på byråsidan och har tidigare varit universitetsadjunkt i medie- och kommunikationsvetenskap vid Mittuniversitetet.– Anna är en av Sveriges främsta affärsutvecklare och varumärkesrådgivare för kunder inom samhällssegmentet. Hon har en förmåga att leda processer från upphandling till uppdrag som spänner hela vägen från analys och strategi till kreativa koncept och internkommunikation, för kunder som ofta har komplexa förutsättningar. Jag är glad att hon långsiktigt vill vara med och ta oss till nästa nivå, säger Hans Gennerud. 

Anna har arbetat på Gullers Grupp sedan 2015.  – Att arbeta med meningsfulla, utmanande och utvecklande uppdrag är en viktig drivkraft för mig. Genom Gullers Grupps fokus på samhällsaktörer får jag förmånen att varje dag jobba med kunder och projekt som är viktiga, på riktigt. Detta tillsammans med otroligt kompetenta kollegor – från disputerade statsvetare till digitala kreatörer. Jag är väldigt glad att få erbjudandet att bli partner och ser fram emot att ta nästa steg, säger Anna Saxberg. Gith Kjellin är produktionsledare och ansvarar för alla leveranser från Gullers Grupps Stockholmskontor.– I innovativa processer som kommunikation krävs det en kraft som håller ordning utan att kväva den kreativitet som är vår livsnerv. Gith klarar den balansgången utmärkt och är ett oumbärligt nav i hela vår verksamhet. Att hon nu blir partner är naturligt och jag ser fram emot att få ha hennes viktiga perspektiv i kretsen av ägare, säger Hans Gennerud.Gith Kjellin har många års erfarenhet från reklambranschen. På Gullers Grupp har hon arbetat sedan 2015.– På Gullers Grupp får jag jobba med de allra bästa och medverka till att våra leveranser håller högsta ”Årets byrå-kvalitet”. För mig handlar min vardag om att bidra till att lyfta laget. Det är ett synsätt jag tar med mig in i min nya roll som partner, säger Gith Kjellin.


För mer information kontakta:
Hans Gennerud, 073-316 09 72

Anna Saxberg, 072-550 35 02

Gith Kjellin, 070-942 72 24

Nyhet

Sofie Falkkloo till Gullers Grupp