Meny
Stäng

Gullers Grupp värvar framstående gestaltningsduo

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp gör en prestigerekrytering när man anställer bröderna Igor och Ilkka Isaksson. Duon arbetar med gestaltning i alla former och har bland annat tagit fram en basutställning på Naturhistoriska museet i Stockholm.  

Gullers Grupp breddar sitt erbjudande inom gestaltning genom att rekrytera bröderna Igor och Ilkka Isaksson. De driver idag byrån Mu AB, som nu övergår i Gullers Grupps verksamhet.

– Detta är en milstolpe för oss på vägen mot nästa nivå. Vi går nu från att kunna leverera högklassig gestaltning i två dimensioner, i bild och film, till tre dimensioner där det fysiska rummet är arenan. Igor och Ilkka Isaksson är två av de allra bästa inom detta fält och det känns väldigt roligt att de vill komma till oss. De kombinerar yrkesskicklighet med ett stort samhällsengagemang och det gör att de kommer att passa in perfekt hos Sveriges främsta byrå för just samhällsaktörer, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Igor Isaksson är arkitekt och Ilkka Isaksson är scenograf. De har lång erfarenhet av att skapa gestaltning i alla former, till exempel för uppdragsgivare som Riksidrottsförbundet, Konstnärsnämnden och Svenska institutet. De står bland annat tillsammans med formgivaren Leo Thafvelin bakom utställningen Djuret människan på Naturhistoriska museet i Stockholm. I vår kommer de att arbeta med att ta fram den nya basutställningen till Jönköpings läns museum, ett uppdrag som nu sker i Gullers Grupps regi.

– Vi lockades till Gullers Grupp för att vi känner igen oss. Gullers Grupp är förstås väldigt mycket större än det företag vi har drivit, men viljan att använda kommunikation för att skapa ett bättre samhälle förenar oss. Det blir mycket spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Igor och Ilkka Isaksson.

Igor och Ilkka ansluter till Gullers Grupp den 14 januari.

För mer information kontakta:
Ulf Dahlqvist, 0707- 30 16 65
Igor Isaksson, 0766-77 85 88

 

Nyhet

Gertrud Hermansen till Gullers Grupp