Meny
Stäng

Gullers Grupp värvar tre i Göteborg

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp fortsätter att växa. I Göteborg har byrån rekryterat tre nya personer.  

Gullers Grupp har växt kraftigt de senaste åren och är nu en av Sveriges största kommunikationsbyråer. I Göteborg har det senaste året inneburit att Gullers Grupp förvärvat två byråer (Sturm und Drang och Matter) och därmed närmast fördubblat sin storlek.
Nu anställer man ytterligare tre personer.

Petra Bagge är projektledare som närmast kommer från kommunikationsbyrån Spoon. Hon har expertis inom innehållsmarknadsföring, storytelling och distribution i sociala kanaler. Hon har också stor erfarenhet av ledarskap och strategisk kompetensförsörjning.

Ewa Woldenius blir på Gullers Grupp kundansvarig. Hon kommer närmast från Carlanderska sjukhuset där hon varit kommunikationschef. Hon har tidigare varit kommunikationsdirektör på SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) och chef för marknadskommunikation och PR på Volvofinans Bank.

Nathalie Gonzalez är projektledare som närmast kommer från den digitala byrån Publicis Sapient. Hon har stor erfarenhet från reklambranschen där hon projektlett stora integrerade kampanjer för såväl nationella som internationella kunder.

Med nyförvärven består Gullers Grupp i Göteborg av cirka 35 personer.

– Under 2018 har vi flyttat fram positionerna. Att dessa tre, mycket skarpa och meriterade personerna, vill komma till oss är ytterligare ett kvitto på att hela Gullers Grupps erbjudande blivit tydligt även på Göteborgsmarknaden, säger Susan Lorentzen, leveransansvarig för Gullers Grupp Göteborg.

För mer information kontakta:
Susan Lorentzen, 0706-176539

 

 

Nyhet

Fortsatt kraftig tillväxt för Gullers Grupp