Meny
Stäng

Gullers Grupp växer digitalt – förvärvar Do Digital Management

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp, Sveriges ledande byrå för samhällsaktörer, förstärker sitt digitala strategierbjudande genom köpet av den Stockholmsbaserade managementbyrån Do Digital Management.

Vi ser att den digitala omställningen innebär stora utmaningar för allt fler aktörer inom såväl den privata som offentliga sektorn, säger Hans Gennerud, VD på Gullers Grupp. Med Do Digital Managements gedigna kompetens och erfarenhet inom digital strategi och management förstärker vi vårt kunderbjudande inom detta område.

Do Digital Management, som grundades 2013 av Mattias Malmnäs och Peter Ödling, utvecklar bland annat digitala kommunikationsstrategier och plattformar, koncernintranät och processer för sociala medier för kunder som ICA, LRF, SEB och Konsumentverket.

När vi nu blir en del av Gullers Grupp kommer vi in i ett större sammanhang vilket ger oss möjligheter att ta fler spännande uppdrag samtidigt som vi kan fortsätta att utvecklas inom det vi är bäst på, nämligen digital management, säger Peter Ödling, konsult och partner på Do Digital Management.

För ytterligare information:
Hans Gennerud, VD Gullers Grupp: 073-316 09 72 Peter Ödling, konsult och delägare Do Digital Management: 073-060 55 00

Gullers Grupp
Gullers Grupp är Sveriges ledande kommunikationsbyrå för samhällsaktörer. Vi erbjuder våra kunder såväl strategisk analys och rådgivning som ett brett utbud av tjänster inom kommunikationsområdet. Gullers Grupp består av 140 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. 2016 redovisade företaget en byråintäkt om 141 mkr.

Nyhet

Stort intresse för Gullers Grupps traineeprogram