Nyheter

Meny
Stäng

Gullers Grupp växer i Malmö

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp har växt kraftigt de senaste åren och är nu en av Sveriges största kommunikationsbyråer. Kontoret i Malmö har funnits i drygt fyra år och består idag av cirka 20 personer. Nu stärker man upp genom att rekrytera två personer.

Måns Renntun är varumärkesstrateg som närmast kommer från Region Skåne där han haft rollen som varumärkesansvarig. Han har även varit kommunikationsansvarig för Business Region Skåne. Förutom varumärken har Måns god kunskap inom ledningskommunikation, internationell positionering och sociala medier. Han är i grunden journalist.

Sigrid Carping kommer närmast från reklambyrån Bästa Kompisar i Malmö. Hon har en bakgrund inom rörlig media och har producerat material till SVT, UR och den svenska marknadens kommersiella kanaler. På Gullers Grupp blir hon projekt- och produktionsledare.

De båda nytillskotten ansluter till Gullers Grupp efter sommaren.

– Det har varit ett intensivt år för Gullers Grupp i allmänhet och här i Malmö i synnerhet. Vi har vunnit flera nya avtal, bland annat med Lunds kommun, och märker att efterfrågan på det vi kan erbjuda både i form av strategisk rådgivning och högkvalitativ produktion är stor. Vi måste bli fler. Måns och Sigrid kommer att tillföra både bredd och spets till vårt erbjudande, säger Jimmie Hansson, leveransansvarig för Gullers Grupp i Malmö.

För mer information kontakta:
Jimmie Hansson, 0706-176792

 

Nyhet

Ny kampanj sätter ljud på Umeås klimatångest