Meny
Stäng

Gullers Grupp växer snabbt i Malmö – rekryterar arbetsgrupp med fyra kreatörer

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp fortsätter att växa genom att rekrytera fyra kreatörer med fokus på digitala lösningar och rörlig bild till kontoret i Malmö. Kvartetten är en arbetsgrupp från Malmöbyrån Bästa kompisar, som de senaste åren gjort flera framgångsrika kampanjer.

Gullers Grupp har växt kraftigt de senaste åren och är nu en av Sveriges största kommunikationsbyråer. 2018 utsågs man till ”Årets byrå” i kategorin för stora kommunikationsbyråer. För drygt tre år sedan etablerade Gullers Grupp ett Malmökontor, som på kort tid har vuxit från fyra personer till att bestå av närmare tjugo medarbetare.

– Vi tycker det är viktigt att hela tiden flytta fram gränserna och utforska nya sätt att förmedla budskap. Den här kvartetten kreatörer med spjutspets inom digitala lösningar och rörlig bild kommer att ta oss till nya nivåer. Det är väldigt roligt att de väljer att komma till oss på Gullers Grupp och att vi tillsammans kan fortsätta skapa kommunikation som gör skillnad, säger Niklas Rydberger, platsledare för Gullers Grupp Malmö.

De fyra som börjar på Gullers Grupp är:

Frederik Jedlid, projektledare och kreatör och som de senaste åren varit byråchef på Bästa kompisar.
Jens Jansson, copywriter och regissör med en bakgrund från musikbranschen.
Michael Fredman, art director och cross media producer som arbetar både digitalt och i print.
Jonathan Dahl, digital media manager med erfarenhet av att utveckla digitala plattformar och innehåll.

– Vi är en väl inarbetad arbetsgrupp som nu känner oss redo att ta nästa steg. Gullers Grupps inriktning på samhällsaktörer lockar oerhört, vi känner alla att vi vill vara med och göra skillnad med våra kommunikationslösningar. Vi känner också att Gullers, precis som vi, är nyfikna och öppna för alla möjligheter den nya tekniken innebär. Det ska bli riktigt roligt att se vad vi kan skapa tillsammans, säger Frederik Jedlid.

För mer information kontakta:
Niklas Rydberger, 0702-531177
Frederik Jedlid, 0733-121271

Nyhet

Liselott Törngren blir ansvarig för leveranser vid Gullers Grupp i Stockholm