Meny
Stäng

Gullers Grupp vinner Trafikverkets upphandling

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp går ut som vinnare av den stora upphandling av kommunikationsbyråtjänster som Trafikverket har genomfört under hösten.

Trafikverket samlar alla sina kommunikationstjänster i ett enda avtal och väljer enbart en leverantör. Avtalet innefattar bland annat strategiska och taktiska kommunikationstjänster, grafisk formgivning, foto, rörlig bild och film, events och det som Trafikverket kallar nya tjänster – det vill säga sådana tjänster som man idag inte fullt ut kan förutse. Avtalet beräknas vara värt mellan 20 och 30 miljoner årligen.

24 företag lämnade anbud. Fyra av dem bjöds in till presentation. Utöver Gullers Grupp var det Forsman & Bodenfors, Factory, Volt och Reform Society. Gullers Grupp fick full poäng på alla delar som bedömdes i anbudet.

– Vi är naturligtvis otroligt glada och stolta över att få Trafikverkets förtroende. Vi är idag en så stor byrå att vi kan klara av Trafikverkets omfattande krav utan underleverantörer. Det, tillsammans med kvaliteten på de referensuppdrag och det lösningsförslag som vi lämnade in, tror jag hade betydelse för att man valde oss. Trafikverket har ju en tydlig ambition om en mer sammanhållen kommunikation. Man vill också arbeta mer banbrytande – och uppenbarligen gillade Trafikverket det exempel på banbrytande kommunikation som vi valde att visa upp i upphandlingen, säger Annika Sjöberg kundansvarig och senior partner på Gullers Grupp.

Avtalet mellan Trafikverket och Gullers Grupp löper i två år, med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

För ytterligare frågor kontakta:
Annika Sjöberg, kundansvarig, Gullers Grupp 070-306 07 28
Anna Lihrs, kommunikationsdirektör, Trafikverket 010-124 40 75

Nyhet

Gullers Grupp rekryterar landskapsarkitekt med trafik i fokus