Nyheter

Meny
Stäng

Hållbarhetsexperten Erika Svensson till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupp rekryterar Erika Svensson, en hållbarhetsexpert som närmast kommer från SOS Barnbyar.

Gullers Grupp stärker sitt erbjudande inom hållbarhet genom att rekrytera Erika Svensson. Erika kommer närmast från SOS Barnbyar där hon arbetat med företagssamarbeten. Innan dess har Erika arbetat som ledarskapsutvecklare inom hållbarhet och ledarskap på Ledarna – Sveriges Chefsorganisation. Erika har också flerårig erfarenhet som konsult inom hållbarhetsområdet med en bred erfarenhet av utveckling, utbildning, facilitering och strategiskt och kommunikativt arbete.

– Att ha ett strategiskt hållbarhetsarbete är numera en affärskritisk fråga för alla verksamheter. För våra uppdragsgivare som är samhällsaktörer är det självklart att ta ett aktivt ansvar för de utmaningar Sverige och världen står inför. Genom att få in Erika Svensson med den gedigna erfarenhet hon besitter kan vi bli en ännu bättre partner i det arbetet, säger Gith Kjellin, leveransansvarig för Gullers Grupp i Stockholm.

Erika Svensson börjar på Gullers Grupp den 15:e augusti.

– Hållbar utveckling kräver förändring, samarbete och ledarskap. På Gullers Grupp får jag para mina erfarenheter med den mångfald av kompetenser de har och tillsammans hitta nya lösningar för att utveckla samhället i en mer hållbar riktning. Jag ser fram emot att kunna bidra med detta för deras viktiga uppdragsgivare, säger Erika Svensson.

För mer information kontakta:
Gith Kjellin, 0709-42 72 24
Erika Svensson, 076-549 90 64

Nyhet

Gullers Grupp växer i Malmö