Meny
Stäng

Johan Yilmaz utses till partner på Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Gullers Grupps partnerkrets utvidgas nu med Johan Yilmaz, creative director på byrån sedan 2013. Johan arbetar främst med konceptutveckling och kreativa kampanjer. Han har en gedigen erfarenhet av kreativt arbete för såväl offentliga som privata uppdragsgivare.

Johan är en av våra skickligaste och mest erfarna kreatörer, säger Hans Gennerud, vd. Han har medverkat i ett flertal av våra mest framgångsrika och internationellt uppmärksammade kampanjer.

Jag har förmånen att varje dag få arbeta tillsammans med kunniga kollegor som brinner för att skapa effektiv kommunikation för samhällsaktörer – privata såväl som offentliga, säger Johan Yilmaz, creative director.

Gullers Grupps partnergrupp består nu av totalt 27 delägare.

Vi är, och har alltid varit, ett medarbetarägt företag, säger Hans Gennerud, vd. Det ger oss en ojämförligt mycket större frihet och flexibilitet som vi annars inte hade haft under exempelvis ett internationellt paraply.

För ytterligare information
Johan Yilmaz, creative director och partner: 073-355 06 44
Hans Gennerud, vd och partner: 073-316 09 72

Gullers Grupp
Gullers Grupp är Sveriges ledande kommunikationsbyrå för samhällsaktörer. Vi erbjuder våra kunder såväl strategisk analys och rådgivning som ett brett utbud av tjänster inom kommunikationsområdet. Gullers Grupp består av 140 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. 2016 redovisade företaget en byråintäkt om 141 mkr.

Nyhet

Gullers Grupp deltar i #SthlmOp