Nyheter

Meny
Stäng

Johanna Elgenius till Gullers Grupp

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Johanna Elgenius, senast biträdande partisekreterare för Liberalerna, ansluter till Gullers Grupp där hon blir seniorkonsult med fokus på public affairs och kriskommunikation.

Gullers Grupp har en kraftig tillväxt, både som företag och på kundsidan. Idag kan man presentera ännu en viktig värvning till Sveriges främsta byrå för samhällsaktörer.

Johanna Elgenius kommer närmast från en roll som biträdande partisekreterare och kanslichef för Liberalernas riksdagskansli. Där hade hon en central position när det gäller partiets strategi och policyutveckling. Innan dess var Johanna under tio år kommunikationskonsult på flera olika byråer.

– När Johanna Elgenius utsågs till biträdande partisekreterare för Liberalerna lyftes hennes breda erfarenhet av kommunikationsarbete som en styrka att få in i politiken. När vi nu får välkomna henne tillbaka till kommunikationsbranschen är hennes helt färska erfarenheter från politiken självklart viktiga. Johanna har under hela sin karriär rört sig mellan politiken och andra centrala delar av samhällslivet, vilket ger ett unikt perspektiv våra uppdragsgivare kommer att ha stor nytta av, säger Ulf Dahlqvist, vd för Gullers Grupp.

Johanna Elgenius börjar på Gullers Grupp den 27 januari.

– Dagens samhällsklimat ställer stora krav på företag och organisationer som vill göra skillnad. Det politiska landskapet är mer oförutsägbart än tidigare och medielandskapet förändras i snabb takt. För att vinna förtroende räcker det inte bara att göra rätt, man måste också nå ut med vad man gör och varför. Gullers Grupp, som har Sveriges viktigaste samhällsaktörer på kundlistan, har höga ambitioner. Man har ett modernt sätt att se på både sin egen organisation och andras kommunikation och det ser jag framemot att vara en del av, säger Johanna Elgenius.

För mer information kontakta:
Ulf Dahlqvist, 0707-30 16 65
Johanna Elgenius, 0733-67 66 51

Nyhet

Gullers Grupp rekryterar Jimmy Larsson