Meny
Stäng

Liselott Törngren blir ansvarig för leveranser vid Gullers Grupp i Stockholm

Dela på Facebook Dela på Twitter Dela på Linkedin

Liselott Törngren blir ansvarig för leverenser vid Gullers Grupps Stockholmskontor. Hon ersätter Ulf Dahlqvist som återgår till sin roll som senior partner, styrelseledamot och konsult.

Gullers Grupp har de senaste åren växt kraftigt. Förra veckan presenterades en helt ny ledningsstruktur för företaget, med ett delat operativt ledarskap. I samband med den förändringen kommer även Gullers Grupps kontor i Stockholm att få ny ledning.

Liselott Törngren, seniorkonsult på Gullers Grupp sedan 2017, blir ansvarig för leveranser. Hon har lång erfarenhet från kommunikationsbranschen och har haft roller som delägare, byråchef, kundansvarig och konsult vid flera byråer.

–  Jag sökte mig till Gullers Grupp för snart ett år sedan för att jag från utsidan sett hur byrån växt från en mindre med fokus på public affairs till en fullservicebyrå som plötsligt konkurrerade med de bästa på alla områden. Jag har inte ångrat mig en enda sekund. Den kompetens som finns i hela Gullers Grupp och på kontoret i Stockholm är mäkta imponerande och jag ser verkligen fram emot att ta ett ökat ansvar och skapa förutsättningar för att fortsätta ligga i framkant, säger Liselott Törngren.

Liselott ersätter Ulf Dahlqvist som under många år varit byråchef på Gullers Grupp. Han kommer att återgå till en roll som senior partner, styrelseledamot och konsult och är fortsatt en av Gullers Grupps största ägare.

– Att ha fått vara med och utveckla Gullers Grupp till ett företag som vinner priset ”Årets byrå” för stora kommunikationsbyråer har varit en fantastisk resa. Samtidigt har jag saknat att ha tiden att jobba med det som drog till mig till branschen från första början, att finnas nära kunder och hjälpa dem nå resultat. Det ska bli väldigt roligt att få fokusera på de frågor jag brinner för kring varumärken och strategisk kommunikation, säger Ulf Dahlqvist.

Den nya organisationen träder i kraft den 1 juli 2018.

För mer information kontakta:
Liselott Törngren, 070-673 37 36
Ulf Dahlqvist, 070-730 16 65

Nyhet

Gullers Grupp organiserar om i ledningen – trio tar över det operativa ledarskapet